« terug naar vorige pagina

Brigit Toorenburg-Beijer

Van januari 1994 tot april 2020 ben ik als huisarts werkzaam geweest in Huisartsenpraktijk Dronten-Zuid. Daar heb ik met plezier gewerkt en het huisartsenvak in al zijn facetten kunnen leren en in de volle breedte kunnen uitoefenen.

In 2006 kreeg ik krachtsverlies in beide benen door een hernia tussen de zesde en zevende borstwervel. Ondanks twee operaties in 2007 is het krachtsverlies dusdanig dat ik grotendeels rolstoelgebonden ben geworden, waardoor ik geen spoedvisites meer kan doen.

Vanaf half juni 2020 werk ik op maandag en woensdag in Huisartsenpraktijk Mangard.

Ik zie er naar uit u op het spreekuur te zien, waarbij mijn uitgangspunt is om u als mens te zien en niet alleen als de aandoening of ziekte waarmee u komt.

Met vriendelijke groet,

Brigit Toorenburg-Beijer